U bent hier: Home › Leden › Lidmaatschap

LTC de KEI is een actieve tennisvereniging met een lage contributie. U kunt op ons park het hele jaar tennissen.

Voor zowel senioren als junioren worden het hele jaar door tennisactiviteiten georganiseerd. Dit dankzij de inzet van vele vrijwilligers en steun van onze sponsoren.

De ledenadministratie en het innen van contributies vindt plaats onder verantwoordelijkheid van onze penningmeester. Binnen onze vereniging onderscheiden we de volgende lidmaatschappen:

• permanent lidmaatschap
  • niet-permanent lidmaatschap

Het permanente lidmaatschap geldt jaarlijks van 1 januari tot 31 december (verenigingsjaar). Bij lidmaatschap voor een gedeelte van een verenigingsjaar is de contributie tot 1 januari verschuldigd. Één en ander tot het maximum van de geldende jaarcontributie (mits tijdig opgezegd).

Het bestuur is gerechtigd om op voorstel van de penningmeester bij persoonlijke omstandigheden van bijzondere aard adhoc beslissingen te nemen op het gebied van de contributie.

Lidmaatschap permanente leden

We kennen de volgende permanente lidmaatschappen:

• Seniorleden (met spelerspas en stemgerechtigd)
  • Studentenleden (t/m 25 jaar) *
  • Juniorleden (met spelerspas) **
  • Administratieve leden
  • Senior plusleden (80 jaar of ouder)

* Een studentenlidmaatschap wordt gehonoreerd als ieder jaar, omstreeks 1 november, een bewijs van studeren (bijvoorbeeld inschrijving school, ov-jaarkaart) bij de penningmeester wordt ingeleverd.
**  Bij juniorleden wordt er onderscheid gemaakt tussen het 1e juniorlid van het gezin en de overige juniorleden van het gezin.

Kijk voor de hoogte van de contributie op de contributiepagina.

Lidmaatschap niet-permanente leden

We kennen de volgende niet-permanente lidmaatschappen:

• Winterlidmaatschap (wintertennis van 1 oktober tot 15 maart)
  • Introducés (per uur)

Winterleden

Winterleden zijn op basis van hun winterlidmaatschap 5½ maand speelgerechtigd. Het gaat hierbij om de periode van 1 oktober tot half maart. Winterleden kunnen aansluitend permanent lid worden, mits er geen wachtlijst is. Zij betalen aanvullend tot het maximum van de geldende jaarcontributie.

De datum van de verkoop van de winterpasjes wordt vastgesteld door het bestuur en gepubliceerd in het plaatselijke blad "de ELNA", op deze website en het publicatiebord in ons clubgebouw.

Administratieve leden

Administratieve leden kunnen altijd weer gaan tennissen. Zij dienen dan contact op te nemen met onze penningmeester. Zij ontvangen dan de spelerspas en betalen het restant van de contributie tot 1 januari.

Introducés

LTC de KEI leden kunnen onder bepaalde voorwaarden en kostprijs introducés meenemen. Zie voor de voorwaarden de pagina met de introducéregeling.