U bent hier: Home › Vereniging › Sponsoring › Sponsor beleid

Sponsor Beleid en Doelstelling

Tennisvereniging LTC de Kei is een gezonde vereniging die met een beperkte sponsoring binnen de huidige huishouding haar doelstellingen kan realiseren. Waarom dan toch een sponsorplan?
Wij willen u graag vertellen welke doelen we nastreven en waarvoor we extra inkomsten zouden willen gebruiken. Daarbij richten we ons in het bijzonder op twee groepen:

• We willen jongeren stimuleren om te gaan sporten. Tennis is een plezierige sport die op alle niveaus en op alle leeftijden met plezier kan worden beoefend. Een goede technische basis verhoogt de spelvreugd en biedt mogelijkheden tot doorgroei.
  • We willen jeugdleden meer trainingsmogelijkheden aanbieden zonder extra kosten voor hun ouders. We hebben daarvoor een professionele trainer in dienst.
  • Verder willen we de tennissport ook mogelijk maken voor mensen die door bijzondere omstandigheden niet in staat zijn om dat zonder financiële hulp te doen. Tennis is een sociale sport, waarmee mensen uit een isolement gehaald kunnen worden.

Een niet onbelangrijk neveneffect van deze benadering is dat de continuiteit en het voortbestaan van de vereniging er door wordt gediend.

We zoeken sponsors om ons te ondersteunen in de realisering van onze doelen. Uiteraard blijft daarbij gelden dat

• Sponsoring moet verenigbaar moet zijn met de doelstellingen van de vereniging.
  • Sponsoring mag niet de objectiviteit, de geloofwaardigheid, de betrouwbaarheid en de onafhankelijkheid van de vereniging in gevaar brengen.

Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden klik dan hier.