U bent hier: Home › Vereniging › Organisatie › Organisatie en Beleid

Tennisvereniging LTC de KEI is een open vereniging waarin u als lid centraal staat.
Ons dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken. Veel van onze leden zijn als vrijwilligers actief in diverse commissies of vrijwilligersgroepen.

Voor de actuele samenstelling van het bestuur en de diverse commissies klik hier.

LTC de KEI heeft de ambitie om een moderne, goed georganiseerde en succesvolle tennisvereniging te zijn met een actief bestand van rond de 800-900 leden, evenwichtig van opbouw en goed inspelend op de wensen en behoeften van de verschillende ledengroepen.

LTC de KEI wil een vereniging zijn waar de mensen elkaar kennen, met leden die maatschappelijk bewust, eigentijds en toekomstgericht zijn, maar ook met leden die waardering hebben voor wat in het verleden is opgebouwd en daarop willen verder bouwen.

Het puur recreatieve tennis proberen we te stimuleren door het organiseren van een aantal gezellige evenementen en activiteiten op het park. Er zijn wekelijkse activiteiten zoals het Koffietennis en jaarlijkse evenementen zoals bijvoorbeeld het stamppottentoernooi en het nieuwjaarstoernooi.

Voor het competitietennis streeft LTC de KEI naar een zo hoog mogelijk peil, bij voorkeur met spelers uit de eigen gelederen. Om ieder lid de gelegenheid te bieden op eigen niveau maximaal te presteren, hebben we een tennisleraar / trainer in dienst.
Binnen onze organisatie is de trainer samen met de Technische en Jeugd Commissie verantwoordelijk voor de tennistechnische begeleiding (training en coaching). LTC de KEI streeft er naar haar leden hiermee een op maat toegesneden trainingspakket aan te bieden.

Het bestuur wordt in haar functioneren bijgestaan door een aantal commissies. Dit zijn onder andere de Technische Commissie, de Redactie Commissie, de Recreactie Commissie. Voor de jeugdactiviteiten zorgt de Jeugd Commissie bijgestaan door het bestuur en de diverse commissies. Meer bijzonderheden over deze commissies en hun werkzaamheden vindt u elders op deze website.